20190718 DSC 8197 Small

Redevelopment for the Nelson Block at TaieriCollege

The redevelopment of the existing two storey Nelson Block was initiated by the requirement to improve the building’s accessibility. In addition to the installation of a lift and complete rebuild of the staircases, a full upgrade of the fire safety features and fire ratings was also undertaken.

The interior of the building was modernised throughout with upgrades of the science laboratories and general teaching spaces, and the asbestos based roof cladding was removed and replaced. Aside from the day to day challenges of working with an existing building, the project also involved careful planning to allow the block to remain operational throughout construction.

Client:
Ministry of Education
Location:
Green Street, Mosgiel
Services:
  • Project Management
20190718 DSC 8197 B&W Small 20190718 DSC 8197 Small 20190718 DSC 8201 B&W Small 20190718 DSC 8201 Small
20190718 DSC 8197 B&W Small
20190718 DSC 8197 Small
20190718 DSC 8201 B&W Small
20190718 DSC 8201 Small

ready to get started? Get In Touch